Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/f/d/a/kinderdagverblijfbimbam.nl/httpd.www/wp-content/themes/wordpress-theme-child/functions.php on line 19 Warning: Constant WP_DEBUG already defined in /customers/f/d/a/kinderdagverblijfbimbam.nl/httpd.www/wp-content/themes/wordpress-theme/functions.php on line 18 Kennismaking - Kinderdagverblijf Bim Bam

Kennismaking

Als u van tevoren contact met ons opneemt, ontvangen we u graag voor een kennismakingsbezoek. U krijgt dan een rondleiding in ons kinderdagverblijf en ontvangt informatie over onze doelstelling, werkwijze, dagelijkse gang van zaken en tarieven. Wanneer u belangstelling heeft, brengen wij uiteraard vrijblijvend een offerte uit.

Enkele huisregels

  • Nieuwe kinderen plaatsen wij vanaf de 1e of 16e van de maand. Enkele weken voor de plaatsing houden wij met u een intakegesprek.
  • Alleen als uw kind een speciaal dieet volgt, brengt u voeding van thuis mee. Heeft u geen speciale wensen, dan zorgen wij voor flesvoeding, brood, fruit, tussendoortjes en drankjes. Wij kiezen steeds voor gezonde varianten, met weinig suiker en vet.
  • Wij hebben voldoende speelgoed in huis voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Eigen speelgoed meenemen is dus niet nodig. De favoriete knuffels zijn uiteraard wel welkom.

Deze en andere afspraken staan uitgebreid beschreven in onze informatiebrochure, de ‘Plaatsingsrichtlijnen’ en de ‘Huisregels’. We geven ze u graag mee. Mocht u na het lezen nog vragen hebben, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Stuur mij de informatiebrochure

Laat hier uw gegevens achter, wij sturen de informatiebrochure z.s.m. naar u op!