Onze ruimten

Bim Bam ligt in de oude kern van Margraten, vlak bij onder andere de basisschool, de buitenschoolse opvang, de peuterspeelzaal en het winkelcentrum. Wij zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en hebben voor de deur voldoende parkeergelegenheid.

Ons kinderdagverblijf is gevestigd achter de voormalige pastorie in het oude verenigingslokaal, waar vroeger onder meer de harmonie repeteerde. Het gebouw is in 2000 grondig verbouwd en uitgebreid en voldoet aan alle voorschriften van gemeente, brandweer en gezondheidsdienst. Er is plaats voor maximaal zestien kinderen.

 

BE3Q0804
BE3Q1272
BE3Q0942
BE3Q0403
BE3Q1064
BE3Q0702

Inrichting

Aan de inrichting van onze ruimten hebben we veel zorg besteed. De oude mergelmuren zijn niet bekleed om de warme en natuurlijke uitstraling van dit materiaal te behouden. De poreuze samenstelling van mergel dempt bovendien het geluid. We hebben verder gekozen voor lichte en zachte kleuren. Ons idee is dat de kinderen en het speelgoed al genoeg kleur meebrengen. Samen met het gedempte geluid ontstaat zo een warme en rustige omgeving waarin kinderen zich snel op hun gemak voelen.

Bekijk de foto’s voor een nadere kennismaking met onze ruimten. Na het maken van een afspraak kunt u altijd bij ons terecht voor een rondleiding.

Neem contact met ons op